Utisci polaznika

Ponosni na učinjeno!

Preko 15 hiljada polaznika iz 62 zemlje svijeta završilo je Akademiju klasične homeopatije!

Čast je biti prepoznat od strane polaznika koji su sticajući nova znanja izgradili povjerenje i sklopili nova poznanstva i prijateljstva. Akademiji je izuzetno važan zadovoljan polaznik, zbog čega se trudimo opravdati epitet najboljeg, o čemu govore i utisci naših polaznika.

Naša zajednica iz dana u dan raste, a kako su nas vidjeli samo neki od naših učenika, pročitajte u nastavku. Sve utiske možete pronaći OVDJE

Akademija je treća homeopatska škola koju sam započela i jedina koju sam završila. Veliko iskustvo profesora Vithoulkas-a, njegova postignuća i njegova energija je čine jedinstvenom školom! Imala sam utisak kao da sam u kontaktu s izvorom same klasične homeopatije. Izvanredan pristup, učenje direktno od Hahnemann-a, protkano sa 200 godina istorije homeopatije, a vrhunac su bili Nivoi zdravlja, iz kojih sam toliko mnogo naučila. Hvala vam svima što ste ovo učinili mogućim, velika je čast biti dio toga. 
C.L.
Kanada
Predavanja profesora Georgea Vithoulkas-a su toliko detaljna i poučna, da na tako jednostavan a opet vrlo detaljan način usvajate znanje o klasičnoj homeopatiji i životu. Ovo je jedinstvena prilika da naučite primijeniti načela klasične homeopatije, da je razumijete i budete sposobni to primijeniti u praksi. Veoma sam zahvalan što sam dobio priliku da učestvujem u ovom e-učenju, da nastavim sa postdiplomskim kursevima i da lično pohađam seminare u Alonissosu. Ostrvo ima posebnu energiju. 
B.H.
Njemačka
Iskreno sam uživala u svakoj minuti video predavanja. Profesor je u svakom momentu bio inspiracija i stalno je ulagao svu energiju da nam prenese svoje bogato iskustvo. Očarali su me profesorovo ogromno znanje o ljudskoj duši, njegova skromnost i divan smisao za humor! Akademija vrijedi svakog novca i garantujem da će vas učiniti boljim homeopatom. 
V.W.
Švedska
Akademija je spoj homeopatske i ljudske mudrosti, koju mi je tako velikodušno prenio prof. George Vithoulkas. Energija, optimizam, sposobnost prodiranja u ljudsku prirodu i duhovitost profesora fascinirali su me od samog početka, zbog čega sam se zauvijek zaljubila u homeopatiju. Veliko hvala osoblju Akademije na mogućnosti da završim kurs na daljinu i na temeljnoj organizaciji. Zaista sam sretna što sam imala priliku steći ovo znanje.
N.K.
Rusija

Iz godine u godinu sve bolji!

Naš kompletan program e-učenja klasične homeopatije usmjeren je na početnike i iskusne homeopate.

Želimo osposobiti sve medicinske radnike kao i one koji žele da nauče više o ovoj vještini da budu sposobni prepoznavati potrebe organizma, da ovladaju upravljanjem slučajevima i njihovom analizom, te da nauče kako razumjeti diferencijalnu dijagnostiku lijekova. Program Akademije profesora Vithoulkas-a je jedini program koji su usvojili medicinski fakulteti širom svijeta.

Kroz akademiju imate pristup najsavremenijoj i najažurnijoj materii medici, koja će vas na najbolji način uvesti u uspješnu primjenu u praksi, što je i cilj same edukacije.

Tokom predavanja, povezujete se sa učenicima širom svijeta, gdje svi razmjenjuju svoja iskustva i mišljenja uz podršku profesora Vithoulkas-a, što daje na značaju samoj edukaciji i poboljšava razumijevanje materije.

Akademija u brojkama

Bogato, dugogodišnje iskustvo ali i kvalitet edukacija koje Akademija nudi, iznjedrile su brojke kojim se danas ponosimo. Ogroman broj studenata prošao je naše obimne i detaljne edukacije, te stekao zvanje homeopate, koju su primijenili na rad sa pacijentima ali i rad na sebi  i sopstvenom zdravlju. 

0
godina iskustva
0
praktičara obučeno
0
individualnih časova
0
sati kliničke prakse